Välgörenhet – det gör gott att få göra gott

26 Jun

Man mår gott av att få göra gott! Så är det! Allt åkande hit och dit handlar i grunden om Lions Club Öregrunds kärnverksamhet – ideellt arbete för välgörenhet.
Idag har Jan Stanje, med adept (undertecknad) hunnit med flera orter, haft trevliga samtal med företagare som tagit emot program och affischer för Öregrundsmåndagarna och Badortsdagarna.
Frukost i Öregrund, lunch i Hallstavik och fikapaus i Österbybruk. Anslagstavlor har städats och möblerats om på så att allt fått plats.

Här är foton över dagens arbete, 26 juni, 2012.
Foto och collage: Yvonne Ahtaanluoma-Pettersson (ej personlig copyright, Lions Club Öregrund äger allt material på denna webbsida).

En sväng in hos Dick AhlströmQvarnen i Östhammar med originalbilden målad av Roland Kallström och som ska designas till ett diplom som alla i tidsenliga kläder i hatt- och dräktparaden får Badortsdagarnas lördag den 11 augusti. Det blir ett mycket vackert diplom! Här har bilden precis scannats in och Dick och Jan funderar på vilket teckenformat som bäst kan harmoniera med den vackra bilden …

Hallstavik – Österbybruk – Forsmark …
 Olika slags väder idag, allt utom snö och hagel, men väl framme i Forsmark välkomnades vi av solen och trevlig personal på Turistbyrån.

/ Yvonne A-Pettersson, Lions Club Öregrund

Annonser