Varmt tack för 2012 – nu planerar vi för 2013

17 Okt

ÖREGRUNDSMÅNDAGARNA 2012 blev en stor framgång trots det ojämna vädret. Och, dessutom fick vi trevliga kvällar med Husbandet Mattias & Stefan och gästartist/er: Ewert Ljusberg, Östen med Resten, CajsaStina Åkerström, Svenne Hedlund Trio.

Vår publik har, genom biljettköp, och våra sponsorer har medverkat till vår gåva till Läkare Utan Gränser som blev över förväntan. Läkarna har tackat och lagt ut bild på överlämnandet av checken på Badortsdagarna på sin Facebook. Många, många tummar upp och fantastiska kommentarer:
Läkare utan Gränsers Facebook

Välkomna, alla, till 2013 till fyra nya fantastiska Öregrundsmåndagar:
8, 15, 22 och 29 juli 2013.
Program och artister kommer att presenteras senast i slutet av maj månad 2013.

BADORTSDAGARNA 2012 blev likaså en stor framgång med alla de traditionella programmen plus lite nytt. Vi hade en publik på mellan 5000-7000 personer.

Invigning av landshövding Peter Egardt, badortsdoppet, mässingsorkestrar, gammeldags marknad och på hembygdsgården hela dagen aktiviteter för barnen och teater/show.

PRO med gammaldags kafferep på Societetshuset och SPF med kurortsservice (bl.a. fotmassage) och Kaj Andersson (kiropraktor) och underhållning av Block & Andersson på Strandhotellets altan. Detta var ett axplock ur programmet och bland publikum hördes ”detta är den bästa Badortsdagen”.
Vi på Lions Club Öregrund bugar och tackar och hälsar er alla tidigare gäster och nya varmt välkomna i augusti 2013 den 9-11 augusti.
Program kommer att presenteras senast i slutet av maj månad 2013.

Med vänliga hälsningar
Karl-Erik Brännkärr, President Lions Club Öregrunds
Jan Stanje, PR och kontakt för Öregrundsmåndag och Badortsdagarna

Annonser